Voita Finnairin lahjakortti tai James Finlayson -tuotteita!

 
Petaaminen on taiteenlaji, jossa on vain yksi sääntö: jos pidät lopputuloksesta itse, se on hyvä. Petaa itsesi näköinen sänky, josta löytyy yksi tai useampi Finlayson-tuote. Ota kuva ja jaa se Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #unelmapetaus.
Palkitsemme hauskimman, luovimman tai yllättävimmän kuvan 500 euron Finnairin matkalahjakortilla, jolla voit lentää vaikka James Finlayson -malliston suunnittelijan Anna Ruohosen kotikaupunkiin Pariisiin. Arvomme lisäksi kaksi James Finlayson -tuotepakettia.

Säännöt ja rekisteriseloste

1. Petaa sänky

2. Nappaa kuva

3. Jaa #Unelmapetaus Instagramissa tai Twitterissä

Kilpailuaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Seuraa meitä:

 

Terveiset ajalta jolloin laatu oli itsestäänselvyys.


Finlaysonin tehtaan perustajan mukaan nimetyn James Finlayson -malliston tarina alkaa sieltä, mistä koko yrityksen historia: 1800-luvun alkupuolelta. Ajalta, jolloin kenelläkään ei ollut varaa ostaa huonoa.

Tuotteet testattiin Amurin työläiskaupunginosassa Tampereella. Vesi ei juossut, tuvat lämpenivät klapeilla ja lämpötila vaihteli 30 astetta nollan molemmin puolin. Kukaan ei ollut vielä kuullutkaan kertakäyttökulttuurista, eikä alati vaihtuvista muotivirtauksista. Siksi kaiken piti olla kestävää, käytännöllistä ja ajattoman kaunista.

Tehtyään aikamatkan Finlaysonin museoituihin aarteisiin Anna Ruohonen valitsi malliston materiaalit ja suunnitteli kuosit kunnioittaen vanhaa, hyödyntäen kaikkea sitä, mitä Suomen rakastetuin kodintekstiilien valmistaja on oppinut 195 vuoden aikana.

Anna_Ruohonen_Petri_Pesonen_JF