Kurkistus tuotantoomme.

Askel kerrallaan tuotantoketju läpinäkyväksi.

Kurkistus tuotantoomme.

Askel kerrallaan tuotantoketju läpinäkyväksi.

Haluamme olla yksi maailman avoimimmista tekstiilialan yrityksistä ja lisätä läpinäkyvyyttä tuotantoketjuissamme. Vuonna 2016 julkaisimme valmistuskumppaneidemme nimet ensimmäistä kertaa ja nyt valotamme valmistustamme hieman lisää. Valmistuksemme tapahtuu pääasiassa Euroopassa ja Turkissa. Kaikkien kumppaneidemme tulee sitoutua BSCI:n Code of Conductiin ja seuraamme kumppaneitamme BSCI:n tehdastarkastusten kautta. Katso oheisesta diagrammista miten tuotteidemme valmistus jakautui maittain vuonna 2016.

Voit myös tutustua valmistuskumppaneihimme kartalla. Kartalta löydät kumppaneidemme tuotantopaikat ja mitä tuotteita he valmistavat meille.

Store Locator is loading from Storemapper store locator software

Miten tuotteemme valmistuvat?

Olemme keskittäneet valmistuksemme kolmelle pääkumppanille Turkkiin, Belgiaan ja Latviaan. Nämä kolme kumppaniyritystä valmistavat n. 80 % kaikista tuotteistamme. Tiesitkö, että Reilu tuotteemme valmistetaan Reilun kaupan puuvillasta Belgiassa? Entä sen, että taitelija Hannu Väisäsen suunnittelema Emo kuosi painetaan kankaalle Latviassa?

 

Räsypalat

Lappajärvi, Lehtimäki & Vimpeli, Suomi

Vuodetekstiilit

Sedat Ugurlu, Turkki

Kylpytekstiilit

Weverij Jules Clarysse, Belgia

Räsypalat

Räsypalat

Lappajärvi, Lehtimäki & Vimpeli, Suomi

Halusimme antaa ihmisten eläköityneille lakanoille uuden elämän. Asiakkaat toivat vanhat tekstiilinsä myymälöihimme. Sitten toimitimme ne Lappajärvelle, jossa ne pestiin. Ompelu ja kuteiksi leikkaaminen tapahtui Lehtimäellä. Lopuksi kuteet vielä puolattiin ja kudottiin Vimpelissä. Katso videolta, kuinka räsypalat syntyvät.

Vuodetekstiilit

Vuodetekstiilit

Sedat Ugurlu, Turkki

Ugurlu on pääkumppanimme ja valmistaa suurimman osan vuodetekstiileistämme Turkin Denizlissä. Laina Koskelan suunnittelma klassikkokuosi Elefantti-pussilakanat valmistetaan myös tässä tehtaassa. Katso videosta, kuinka keltainen Elefantti-kuosi syntyy ja muotoutuu lopulta pussilakanaksi.

Kylpytekstiilit

Kylpytekstiilit

Weverij Jules Clarysse, Belgia

Clarysse on pitkäaikaisimpia kumppaneitamme. He valmistavat suurimman osan kylpytekstiileistämme Belgian Pittemissä. Clarysse valmistaa niin Reilun kaupan puuvillasta valmistetut Reilu-pyyhkeemme, kuin suositut Muumi-aiheiset pyyhkeemme ja monia muita pyyhesarjojamme. Katso videoista, kuinka Muumi- ja Reilu -tuotteet valmistuvat Claryssen tehtaassa.

Kodin sisustus ja keittiötekstiilit

Kodin sisustus ja keittiötekstiilit

Mezroze, Latvia

Mezroze valmistaa meille keittiö- ja sisustustekstiilejä, pientuotteita sekä painaa kankaita  Latvian Riikassa. Hannu Väisäsen suunnittelemat kuosit painetaan kankaille juuri Latviassa ja niistä ommellaan muun muassa puuvillaisia Kuru-kasseja. Katso videolta, kuinka Emo- ja Kuru -kuosit valmistuvat.