Nyt ostamme vanhat farkkusi.

Nyt ostamme vanhat farkkusi.

Ja simsalabim, teemme niistä ihastuttavia pyyhkeitä.

Tyhjennä kaappisi hylätyistä farkuista ja tuo ne meille! Meille voi palauttaa kaikenkokoisia ja -värisiä käytettyjä farkkuja, farkkutakkeja ja muita farkkuvaatteita. Lähetämme farkkusi Belgiaan, jossa ne lajitellaan, murskataan ja kehrätään pyyhkeiden valmistukseen soveltuvaksi kuiduksi. Lopputuloksena on valmiita, upeita pyyhkeitä, joiden materiaalista 40 % on kierrätyskuitua. Nämä kierrätysfarkusta valmistetut pyyhkeet tulevat myyntiin toukokuussa Finlayson-myymälöihin ja -verkkokauppaan.

Saat jokaisista myymälään tuoduista farkuista vastalahjaksi 10 euron arvoisen etusetelin, jonka voit käyttää vähintään 30 euron ostoksen yhteydessä Finlayson-myymälöissä (ei koske shop-in-shop-myymälöitä). Etuseteleitä voit käyttää myös useamman kerralla, esim. 2 etusetelillä saat 20 euron alennuksen 60 euron ostoksesta jne. Etusetelit ovat voimassa 28.2. asti ja niitä ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Palautus onnistuu myös RePackilla.

Voit myös tilata tyhjän RePack-pakkauksen veloituksetta Finlayson-verkkokaupasta, ja lähettää vanhat farkkusi meille. Näin se onnistuu:

1. Tilaa tyhjä RePack-pakkaus veloituksetta verkkokaupasta. (Voimassa 28.2. asti)


2. Vastaanota lähetyksesi.


3. Viikkaa vanhat farkkusi RePackiin ja sulje paketti.


4. Liimaa pakettiin farkkukeräykseen tarkoitettu musta palautustarra ja palauta paketti lähimpään postiin tai Finlayson-myymälään.


5. Kun palautuksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi -30 % etukoodin normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa Finlayson-myymälöissä & -verkkokaupassa 28.2.2017 asti.

Huom! Sanotaan, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ja tosi hyvä näköjään jo ennen aikojaan. Kampanjan RePack-pakkaukset ovat päässeet loppumaan varastostamme.

Kierrätä myös vanhat lakanasi.

Viime vuonna keräsimme lähes 31 tonnia käytettyjä tekstiilejä, joista valmistettiin erikokoisia, moneen käyttötarkoitukseen soveltuvia räsypaloja täällä koto-Suomessa. Vanhoja aluslakanoita ja pussilakanoita voi edelleen kierrättää kaikissa Finlayson-myymälöissä.

Saat kierrätykseen tuomistasi kodintekstiileistä kiitokseksi –10 % etukupongin.